NHC 6 : Obdam (afgelast)

Delen
De handbike wedstrijden van 2013, 2014 en 2015 in Obdam waren een groot succes. Een groot aantal renners, waaronder toppers als Laura de Vaan en Jetze Plat van het Nationaal team deden mee. Dit jaar pakt Obdam graag nog groter uit. Op een prachtig parcours met snelle bochten en een gezellig publiek, wordt gestreden om de eer en de prijzen. Vanuit de voortuinen rond het parcours verzamelen zich vele vriendengroepen en families om alle deelnemers aan te moedigen. Na de wedstrijd gaan de winnaars op gepaste hoogte voor een ere ronde over het parcours. Naast prijzengeld is er voor iedere deelnemer €10,- vergoeding en de hele dag gratis koffie thee, drankjes en belegde broodjes.

Dit jaar wil Obdam de grootste zijn en dat kan alleen met jou!!

De permanence is bij de parkeerplaats van Deen, bij het Burg. de Nijsplein 7. Transponders zijn verplicht en eventueel te leen bij de organisatie. De organisatie zal zich maximaal inspannen om het voor de deelnemers zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt u rekenen op een gereserveerde parkeerplaats, overdekte
mogelijkheid om op de rollerbank in te rijden en invalidentoilet.

De start voor de handbikers is om 13.15 voor een wedstrijd over 45 minuten. Kijk voor actuele informatie op www.wielerrondeobdam.com. Info en aanmelden bij de KNWU en Geert Schipper info@sportisleven.nl of mobiel 06-23208351. Graag tot ziens!


 

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners