Open training ASC Olympia

Delen

Open Training

 

Normaal gesproken moet je – om aan de handbike trainingen mee te doen – lid zijn van ASC Olympia. Op 19 mei maken we graag een uitzondering. Want we willen graag iedereen met – én zonder! – beperking laten ervaren hoe het is om te handbiken bij ASC Olympia. We hebben niet alleen een professioneel en uitgebreid trainingsprogramma, maar we bieden ook beginnende handbikers een helpende hand.

Ook als je geen handbike hebt – of zelfs nog nooit op een handbike hebt gezeten – ben je van harte welkom op onze Open Training.

Lees ook:

ASC Olympia: voor iedereen, dus ook voor handbikers!

Programma

Als je wil meedoen aan de Open Training Handbiken, ben je vanaf 09:00 uur hartelijk welkom. We hebben de koffie natuurlijk klaarstaan, onze (leen)handbikes zijn vers onderhouden en wij hebben er heel veel zin in. We starten de Open Training om 10:00 uur. De training duurt ongeveer twee uur, waarna we gezamenlijk afsluiten met koffie en wat lekkers in het ASC Olympia clubhuis.

09:00 uur: ontvangst met koffie (eventueel een handbike uitzoeken en afstellen)

10:00: gezamenlijke training met ASC Olympia handbikers

12:00 uur: napraten met koffie en wat lekkers

We stellen het op prijs als je van te voren, via de link Open Training Handbiken wil inschrijven voor de Open Training. Dan weten wij hoeveel gevulde koeken we moeten kopen 

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners