Open training KNWU, Papendal

Ook in 2019 zijn er weer Open Trainingen voor para-cyclists. Deze Open Trainingen zijn er om sporters met een beperking kennis te laten maken met wielrennen en om van daaruit door te stromen naar een club en/of naar het JCF TalentTeam. Iedereen is van harte welkom.
 
De Open Trainingen vinden plaats op Papendal, Arnhem. Bij iedere training wordt er 30 minuten voor aanvang verzameld bij het Uniebureau van de KNWU (zie hier een routebeschrijving).
 
Dagprogramma
 
Het dagprogramma ziet er als volgt uit:
09.30 uur Verzamelen bij KNWU Uniebureau
10.00 uur Start ochtendtraining op wielerparcours Papendal
12.00 uur Einde ochtendtraining & lunchen (zelf meebrengen)
13.00 uur Start middagtraining op de openbare weg
15.30 uur Einde middagtraining (mogelijkheid tot douchen) 
 
Deelnemen
 
Wil je deelnemen aan de Open Trainingen van de KNWU? Stuur dan uiterlijk de vrijdag voor de training om 09.00 uur een e-mail naar paracycling@knwu.nl met de volgende gegevens:
 

  • Naam
  • Categorie: Solo fiets / Tandem / Handbike / Tri-Cycle / Ik heb nog geen fiets
  • Piloot (alleen voor tandemrijders)
    Heb je geen piloot? Geef dit dan minimaal één week van tevoren aan, zodat er naar een piloot gezocht kan worden binnen ons netwerk.
  • Classificatie (indien bekend)

 
Let op: Voor deze trainingsdag dien je zelf kleding, (fiets)schoenen, helm, eten en drinken mee te nemen. Mocht je nog geen eigen fiets hebben, dan is het verzoek om 09.15 uur aanwezig te zijn bij de Service Course locatie van de KNWU (tussen de velden van Vitesse in).

Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners