Bijzonder Mobiel vierdaagse (Meijel)

Vanaf 2019 kun je voor het eerst deelnemen met een handbike aan de Fiets4Daagse (F4D) in de Peel. Je kunt je tot uiterlijk 1 juli inschrijven voor deze Bijzonder Mobiel 4 Daagse (BM4D), via www.bijzondermobiel4daagse.nl. Deelnemen kan per dag of aan de hele vierdaagse.
Er zijn maximaal 24 plaatsen beschikbaar voor deelnemers en bikemaatjes die blijven overnachten. Schrijf je snel in om zeker te zijn van deelname! 
 
Parallel aan de F4D organiseert Stichting Bijzonder Mobiel 4 Daagse voor het eerst een vierdaagse voor handbikers. Dit betekent dat je meedeelt in de gezelligheid en de bruisende sfeer van de fietsvierdaagse, waar jaarlijks ongeveer 1.000 mensen aan meedoen. Maar wel met de zekerheid dat de routes en accommodaties geschikt zijn voor rolstoelers. Stichting BM4D hoopt je te stimuleren om je grenzen te verleggen, sportief en sociaal.
 
Wanneer en waar
De vierdaagse vindt plaats in de eerste week van de schoolvakantie in Zuid-Nederland. In 2019 is het evenement van 9 t/m 12 juli. Het startpunt voor handbikers komt op locatie Meijel. 
 
Routes en vervoermiddel
De routes zijn 30 km lang. Ze zijn zoveel mogelijk egaal verhard en minstens een dubbele rolstoel breed. De nadruk ligt op het meedoen, niet op de prestatie. Er zijn geen hoge eisen, meedoen met een scootmobiel of duo-fiets is ook mogelijk. 
 
Inschrijven
Inschrijven voor de BM4D kan tot 1 juli, via www.bijzondermobiel4daagse.nl. Vanwege de verwachte belangstelling is het verstandig om snel in te schrijven. Voor inschrijvingen boven 24 deelnemers hanteren we een wachtlijst op basis van binnenkomst van aanmelding.
 
Slapen
Handbikers die willen blijven overnachten, kunnen vanaf maandagavond 8 juli 19.00 uur terecht op een sfeervolle, aangepaste accommodatie. Zo begin je goed uitgerust aan dit vierdaagse fietsevenement. Er zijn 24 slaapplaatsen beschikbaar. Meer hierover vind je op de website.
 
Verzorging
Heb je hulp nodig bij de ADL, kom dan zo mogelijk met een bikemaatje. Zorgorganisaties in de regio bieden complexere zorg tijdens het evenement. Daarnaast zijn er contacten met hulpmiddelenleveranciers.
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners