Kom 25 november naar Hoorn voor kennismaking handbiken

Delen
Kom 25 november naar Hoorn voor kennismaking handbiken
Een toenemende behoefte naar handbike trainingsmogelijkheden heeft ertoe geleid dat Sportservice West-Friesland wederom een kennismaking organiseert met de handbikesport. Op zondag 25 november van 10.00-11.30 uur bent u van harte welkom op de wielerbaan van HRTC, Holenweg 14d te Hoorn waar vanaf 09.30 uur de kantine geopend is.

Op dit moment is er slechts één georganiseerde trainingsmogelijkheden voor handbikers in ‘t Gooi in Noord-Holland. Handbikers zijn sporters die zich voortbewegen in een rolstoel met aankoppelhandbike of een soort ligfiets waarbij de armen de trapbeweging maken. Vanuit het samenwerkingsverband aangepast sporten wordt getracht een trainingsgroep te vormen voor geïnteresseerde handbikers. Daarvoor worden geïnteresseerden van de handbikesport uitgenodigd zich aan te melden voor de handbikeclinic. Ook de mensen die vorig jaar aanwezig zijn geweest bij de clinics kunnen zich weer aanmelden. Voor hen is het een gezellige terugkomdag waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden en met elkaar gefietst kan worden.

De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie en EmCart Sport zullen zorgen voor enkele handbikes voor diegene die nog geen eigen bike hebben. Aanmelden voor deze clinic is noodzakelijk, mede i.v.m. de reservering van de bikes, vóór 21 november a.s. Dit kunt u doen per e-mail bij mbakker@sportservicewestfriesland.nl of telefonisch bij Mariska Bakker. Geeft u daarbij naast uw contactgegevens aan of u in het bezit bent van een handbike. Voor aanvullende informatie kunt u Mariska bellen op (0229) 28 77 04.
05-11-2012

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners