Klimtijdrit in Oostenrijk

Handbike Battle 2013

Handbike Battle 2013

Stijg boven jezelf uit en beklim in juni 2013 tijdens de Handbike Battle de Kaunertaler Gletscherstrasse in de Oostenrijkse Alpen. Een klimtijdrit van 20 km waarin je 863 hoogtemeters overwint. De start is bij de tolpoort van Feichten (op 1287 meter hoogte), de finish ligt bij de Ochsenalm (2150 meter boven de zeespiegel). De officiŽle klim is op 13 juni, het hele arrangement loopt van 9 tot 15 juni.

Basiskamp voor de deelnemers aan de Handbike Battle is het geheel aangepaste hotel Weissseespitze te Feichten (Oostenrijk).

De Handbike Battle is een initiatief van de negen revalidatiecentra van het Nederlands-Vlaams Dwarslaesie Genootschap. Elk revalidatiecentrum formeert een eigen team. Daarnaast kunnen ook enkele indivudele handbikers deelnemen. Belangstelling? Bestudeer het programma, de voorwaarden, de faciliteiten en het parkoers op www.handbikebattle.nl.


28-12-2012
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners