Finalist Kroonappels van het Oranjefonds

Wint het Kidsparcours van Twentse Rolstoelvierdaagse de hoofdprijs?

Wint het Kidsparcours van Twentse Rolstoelvierdaagse de hoofdprijs?
Het Kidsparcours van de Twentse Rolstoel4Daagse is een van de twintig landelijke finalisten van de verkiezing “Kroonappels” van het Oranjefonds in de categorie Jeugd. De voorzitter van de Twenste Rolstoelvierdaagse kreeg voor die nominatie en kunstwerk en bloemen. Alle finalisten komen  18 april a.s. in Utrecht bij elkaar voor de presentatie van hun initiatief.

In een spannende strijd met een deskundige jury komt er in Utrecht uiteindelijk één winnaar per categorie uit de bus. Die worden ook meteen bekend gemaakt. Zij winnen een Appeltje van Oranje én een aanzienlijk geldbedrag.

Dit jaar wordt tijdens de Twentse Rolstoelvierdaagse voor de 3e keer het Kidsparcours georganiseerd. Het Kidsparcours is bedoeld voor kinderen onder de 16 jaar die het parcours van 15 km niet zelfstandig kunnen afleggen. De kinderen wordt een gezellige week aangeboden in de lange zomervakantie. Waar het voor valide kinderen heel gewoon is de Wandelvierdaagse met school te beleven, kunnen tijdens de Twentse Rolstoel4Daagse kinderen in hun eigen rolstoel of met een speciale handbike met andere, ook valide kinderen hun sport beoefenen.

Promoot het Kidsparcours

Hierbij nodigen wij dus alle kinderen uit die graag willen meedoen. Als er vragen zijn over materieel, overnachtingsmogelijkheden, randprogramma of parcours, dan beantwoordt de organisatie die graag.
De Stichting Twentse Sportbelangen vraagt een ieder die de handbikesport ondersteunt, het Kidsparcours te promoten, want wij willen de jonge sporters ook graag als Helden van Delden verwelkomen en een heuse medaille omhangen.

Dit jaar wordt de Vierdaagse van 23 t/m 26 juli gehouden.  Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 20,00 p.p. Als je je voor 1 mei inschrijft, maak je kans op kostenloze inschrijving. Dit kan op onze website!

Meer informatie: (06) 24 93 92 33
02-04-2013
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners