Fietsen voor het goede doel

Raisin Hope Cycling Event

De Raisin Hope Foundation Nederland organiseert op zaterdag 31 augustus 2013 haar tweede Raisin Hope Cycling Event. Een wielerevenement waar getroffenen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) centraal staan. Samen met Heliomare, de NAH-Stichting, HSV De Kampioen en IJsclub Nova Zembla wordt een sportieve dag georganiseerd voor en door getroffenen en hun vrienden, familie en kennissen, maar ook voor de enthousiaste en fanatieke toerfietser. Het evenement, dat plaatsvindt op en rond wielerbaan Wheelerplanet in recreatiegebied Spaarnwoude, staat vooral in het teken van in contact komen met elkaar, bewustwording van de impact van hersenletsel en uiteraard een sportieve prestatie. Voor meer informatie over het evenement, en inschrijving verwijs ik u naar de website (www.raisinhope.nl).
We zouden het zeer op prijs stellen als u het evenement meer bekendheid zou willen geven via site of nieuwsbrief.

Bij deze de daarvoor benodigde informatie:
De Raisin Hope Foundation Nederland organiseert op zaterdag 31 augustus 2013 haar tweede Raisin Hope Cycling Event op en rond wielerbaan Wheelerplanet in recreatiegebied Spaarnwoude. Een wielerevenement waar getroffenen van niet-aangeboren hersenletsel centraal staan.
Samen met onder andere revalidatiecentrum Heliomare, HSV De Kampioen en IJsclub Nova Zembla wordt een sportieve dag georganiseerd voor en door getroffenen en hun vrienden en familie, maar ook voor de enthousiaste en fanatieke toerfietser. Je kunt je inschrijven voor een sponsor-toertocht van 20, 100 of 120 km door het fraaie Noord-Hollandse landschap waarmee je geld ophaalt om n of meerdere aangepaste fietsen aan te schaffen voor getroffenen van hersenletsel.
 
Klik hier om je direct in te schrijven voor dit mooie evenement, of kijk eerst even rond op www.raisinhope.nl.

20-08-2013
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners