Wereldbekerwedstrijden Matane (Canada)

Tijdens de tijdrit waren er podiumplekken voor Laura de Vaan (2e), Johan Reekers (2e) en Tim de Vries (3e) in de H4-klasse. Net naast het podium belandde debutante Jennette Jansen (4e). Jetze Plat werd 7e en debutant Herber Burggraaf (H3)  eindigde als 8e in de tijdrit.
Een medaille van Laura de Vaan was verwacht, maar de kleur is toch ietwat teleurstellend, omdat Laura sinds 2011 wereldkampioene in deze discipline is. Opvallend was de zilveren plak van Johan Reekers, die op het Nederlands kampioenschap tijdrijden van twee weken geleden nog als derde eindigde achter Jetze Plat. Dat Jetze in Matane 7e werd,  was voor hem zelf een telerustelling: 'Waarom kan ik die verdomde power er niet uit krijgen?', vraagt hij zich vertwijfeld af op Twitter.
Zaterdag vindt de wegwedstrijd van deze Wereldbeker plaats. Daarna steken de sporters de Sint Laurensrivier over naar Baie-Comeau, waar aan het eind van de komende week het Wereldkampioenschap 2013 plaats vindt.
23-08-2013
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners