Handbiker Dassen uit Enschede haalt duizend euro op voor Voedselbank

Handbiker Dassen uit Enschede haalt duizend euro op voor Voedselbank
Door van Enschede naar Scherpenzeel en weer terug te fietsen met een handbike, heeft Nico Dassen dit weekend bijna duizend euro ingezameld voor de Voedselbank Enschede-Haaksbergen. 

Dassen is sinds een aantal jaren grotendeels afhankelijk van een rolstoel. Naar eigen zeggen hebben de rolstoel en handbike voor hem een nieuwe wereld geopend.

Met de naderende kersttijd wilde de Enschedeër graag wat doen voor de voedselbank. "De kerstperiode houdt voor velen van ons in: feest vieren, er voor elkaar zijn, een ander het gevoel geven dat ze niet worden vergeten. Dat geldt ook voor de mensen die in deze tijd afhankelijk zijn van de voedselbank."

Dassen besloot daarom geld bij elkaar te handbiken. Met het geld wil hij levensmiddelen kopen voor de klanten van de voedselbank. In twee weken tijd zamelde hij bijna duizend euro in. Dit weekend maakte Dassen de tocht van bijna 250 kilometer naar Scherpenzeel en weer terug. 

Bron: rtvoost.nl

24-11-2013
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners