Test jezelf met tegenstanders

Wedstrijddeelname met basislidmaatschap KNWU

Heb je geen wedstrijdlicentie maar wel een basislidmaatschap van de KNWU dan heb je toch het recht om aan Nationale aangepast wielrenwedstrijden deel te nemen die worden georganiseerd onder auspiciŽn van de KNWU, met uitzondering van de Nationale Kampioenschappen. Handbikers die lid zijn van een bij de KNWU aangesloten wielervereniging ontvangen automatisch de benodigde KNWU- basispas met bondslidnummer.

Zelf transponder huren

Het inschrijven voor de wedstrijd dient door basislidmaatschapsleden via de organisatie van de wedstrijd gedaan te worden o.v.v. wedstrijd, datum wedstrijd, voor- en achternaam, discipline, klasse, geboortedatum en bondslidnummer KNWU. De organisatie zal de deelnemer toevoegen aan de deelnemerslijst.

Basislidmaatschapleden zijn verplicht een MyLaps Transponder (voor tijdregistratie) bij de jury af te nemen voor aanvang van de wedstrijd. Zij betalen daarvoor de gebruikelijke huurkosten (meestal 10 euro per keer). Basislidmaatschapleden worden opgenomen in de einduitslag van de wedstrijd en in de stand van de Topcompetitie Tandem & Cycling (TCTC) of de Nationale Handbike Competitie (NHC).

Licentiehouders van de KNWU hebben het recht om aan zowel Nationale als Internationale aangepast wielrenwedstrijden deel te nemen.  De transponder dient de renner zelf aan te schaffen.

Bron: KNWU
20-12-2013
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners