31 maart: KNWU Limietendag voor talenten

De KNWU wil structureel gaan behoren tot de top acht van de mondiale wielersport en dit met name tijdens de Paralympische Spelen tot uiting brengen. De KNWU gaat zich verder focussen op een kleine groep renners, onderverdeeld in drie werkgroepen.

Ten eerste is dat de Topsportselectie, die bestaat uit genomineerde renners die naar de Paralympische Spelen 2012 toewerken. Vervolgens is er de Talentengroep: renners met de focus richting Rio de Janeiro 2016. En tenslotte de Juniorengroep (t/m 17 jaar): renners met de focus richting Rio 2016 of later.

De Talentengroep 2012 zal de komende maand worden samengesteld. Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde wielrenner en heb jij potentie om een talent te zijn? Toon je talent op de Rabo Limietendag op 31 maart 2012. Op deze dag wordt op de Deelenseweg bij Schaarsbergen een tijdrit verreden over een afstand van 9,1 km.

Alle categorien binnen het paralympisch wielrennen kunnen hier aan deelnemen.
De tijden zullen zwaar meewegen in de beoordeling of je wel dan niet wordt uitgenodigd voor een werkgroep 2012. Aanmelden voor de Rabo Limietendag kan via aangepastwielrennen@knwu.nl.
20-03-2012
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners