Mountain-handbiken over de Noth Sea Cycle Route

Gerrit Nijenhuis 'doet' Noorwegen

Gerrit Nijenhuis
In juni hoopt Gerrit Nijenhuis uit Wilp ruim 600 km te handbiken langs de Noorse zuidkust. Hij volgt de Noordzee Route van Bergen naar Kristiansand. Een prachtig traject, maar pittig. Gerrit gaat de uitdaging aan met behulp van zijn fysiotherapeute Rianne Gemmink en een nieuwe mountain-handbike. Op zijn prachtige, nieuwe website legt Gerrit uit dat hij met deze monstertocht het handbiken wil promoten.

En dat is hard nodig, omdat de financiŽle vergoeding vanuit de WMO voor een nieuwe handbike onder druk staat, als gevolg van overheidsbezuinigingen. Dat is meteen ook de reden om via de website hulp te vragen aan mensen die Gerrit willen steunen.  Op de site staan enkele opties. En als je toch naar Gerrit surft, kijk dan ook even naar de hoogteverschillen die hij liggend wil overwinnen. Geen kattenpis! Voor volgers van www.handbiken.nl schrijft Gerrit in juni columns over zijn stoere uitdaging langs de granieten boorden van de Noorse Noordzee.
29-01-2014
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners