Test je conditie op 19 april in Meerkerk

Nieuwe wedstrijd in gezellige ambiance

Nieuwe wedstrijd in gezellige ambiance
Aan de handbikekalender is een nieuwe wedstrijd toegevoegd, op zaterdag 19 april in Meerkerk. De beste handbikers van Nederland starten die dag in het Franse Rosenau. Dus is Meerkerk voor de anderen een ideale kans om voor de overwinning te gaan.
De vastframehandbikers starten in een afwachtingswedstrijd bij de bekende wielerklassieker Arno Wallaard Memorial. Het circuit ligt in de gezellige dorpskom en is 750 meter lang. Rugnummers afhalen op 19 april vanaf 13.30 uit, start om14.45 uur en finish om 15.30. Er zijn ereprijzen en geldprijzen te verdienen.
Deze Arno Wallaard Memorial is een prachtige gelegenheid voor beginnende handbikers om wedstrijdervaring op te doen. Bijvoorbeeld voor als je aan het trainen bent voor de HandbikeBattle in juni.
Meerkerk heeft gereserveerde invalideparkeerplaatsen. De permanence (voor de rugnummers en helmstickers) is in dorpshuis De Linde, Lindenstraat 1, Meerkerk. Licentiehouders schrijven zich in via www.knwu.nl. Niet-licentiehouders schrijven zich in via http://www.arnowallaardmemorial.nl/?page_id=849 De organisatie rekent op een grote opkomst!
12-03-2014
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners