Rijndam profileert zich met handbiken

Eerste clinic MoveForward een succes

Eerste clinic MoveForward een succes
Waar kun je lekker biken tussen zeeschepen en wolkenkrabbers? Dat kan alleen in Rotterdam, het decor van de eerste MoveForward-clinic van 2014. Op 12 maart verzorgde MoveForward bij Rijndam inleidingen en clinics voor potentiŽle handbikers. De Nederlandse kampioenen Laura de Vaan en Jetze Plat vertelden over wat de handbike hen heeft gebracht. Laura gaf daarna een clinic voor revalidanten met belangstelling voor een aankoppelhandbike. De KNWU verzorgde, samen met Jetze Plat, een sportclinic voor (ex-)revalidanten van Rijndam om kennis te maken met training en wedstrijdsport. Aan de waterkant bij de Parkkade werkten de bikers hard aan hun conditie en rijtechnische vaardigheden. Met als kers op de taart een tijdritje in het aangrenzende park.
Ook elders in het land worden de komende maanden MoveForward-clinics gehouden. Kijk voor data en plaatsen op www.moveforward.nu/ (Foto Bert Willems)
12-03-2014
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners