Nieuwe NHC-wedstrijd toegevoegd

4 augustus in Noordeloos

4 augustus in Noordeloos
De Ronde van Noordeloos is de nieuwste aanwinst op de NHC-kalender 2014. Deze wedstrijd komt in de plaats van Schijndel, dat is afgelast.

Op 4 augustus start de wedstrijd om 14.15 uur over 1 uur en 5 ronden. Er vallen geldrpijzen te verdienen en starters krijgen een vast bedrag aan reiskostenvergoeding.

Het parkoers is 800 meter lang. Echt een rondje voor aanvallers die een ronde voorsprong willen nemen! De ondergrond bestaat voor de helft uit asfalt en voor de andere helft uit 'goed lopende' steentjes. De sfeer bij de Ronde van Noordeloos is traditioneel super gezellig, aldus organisator Bauke Minkema. 

Er is een parkeerterrein gereserveerd, speciaal voor de handbikers. Permanence bij Schildersbedrijf Wim van Gelderen (Singel 2a ,4225 PV Noordeloos). Was- en kleedgelegenheid Sporthal De Smidseberg, J.A.van Vuurenstraat 1, 4225 RJ Noordeloos, (0184) 65 15 54.

Inschrijven kan via www.knwu.nl.
02-06-2014
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners