Para-cycling Weekend op 30 en 31 mei 2015

Speciale website voor EHC+UCI wedstrijden Utrecht

Speciale website voor EHC+UCI wedstrijden Utrecht
Het programma voor de internationale handbike- en tandemwedstrijden in Utrecht krijgt letterlijk vorm op de uitnodigende website www.paracyclingutrecht.nl/nl. En die is ook zo bedoeld, want 'Utrecht' heet graag veel Nederlandse deelnemers welkom. Natuurlijk worden ook buitenlandse gasten verwacht, dus de informatie komt ook beschikbaar in het Frans, Duits, Engels en... Pools.

Programma

Alle klassen in het handbiken starten op zaterdag 30 mei voor hun wegwedstrijden op het 8 km lange circuit Het Lint in Utrecht. Op zondag staat een inidividuele tijdrit op het programma.

Opvallend zijn de extra handbike-activiteiten voor jongeren en deelnemers aan de HandbikeBattle 2015. Op 30 mei komen Special Heroes van de Utrechtse mytylschool in actie, op zondag rijden Battle-deelnemers hun eigen tijdrit op Het Lint. Bestudeer dus de website en bezoek hem regelmatig, want de komende tijd komt steeds meer nuttige informatie beschikbaar.

19-12-2014
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners