Vondel Games op 23 mei

Terug van weggeweest: handbiken in het Vondelpark

Terug van weggeweest: handbiken in het Vondelpark
Oudere handbikers en wheelers spreken nog met weemoed over de historische race in het prachtige Vondelpark. Hoe geweldig het was om op dat supersnelle circuit te handbiken. Op 23 mei is deze wedstrijd terug van weggeweest, onder de nieuwe eigentijdse naam Vondel Games. Kijk ook op www.vondelgames.nl.

Top-, breedte- en recreatiesport

De Vondel Games van Reade worden op 23 mei 2015 in samenwerking  met de gemeente Amsterdam georganiseerd in het Vondelpark. De Vondel Games worden een nationaal erkend evenement voor aangepaste top-, breedte -, en recreatiesport dat bekendheid moet creŽren voor de aangepaste sport bij een breed publiek. De Vondel Games zullen bestaan uit handbikewedstrijden, een aangepaste fietswedstrijd,  hardloopwedstrijd, reumawandeling, (aangepaste) yogalessen, en verschillende balsportclinics. Het doel van de Vondel Games is om voor cliŽnten van Reade en voor alle andere (aangepaste) sporters, een bijdrage te leveren aan de gezondheid en maatschappelijke participatie. Dit gebeurt door het actief en zichtbaar stimuleren en motiveren van sport en een actieve leefstijl. Door de deelname aan het Amsterdamse Sportweekend krijgen de Vondel Games een stadsbrede functie.

NHC

De handbikerace van de Vondel Games is een onderdeel van Rabobank NHC competitie 2015. Tot 2003 organiseerde Reade de soortgelijke Vondelpark Race. Binnenkort vind je alle informatie en kun je  inschrijven op www.vondelgames.nl.
03-03-2015
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners