Racerunner Battle

De meest bijzondere renners van Nederland gaan 21 juni een Battle aan op atletiekbaan Maarschalkerweerd.  Er is een parcours van de Dom naar de Eiffeltoren. Onderweg is een Frans terras waar het publiek geniet van koffie en croissant. Voor muzikale omlijsting zorgen het Museum Speelklok en de MuziekFabriek.

Het parcours wordt gereden door kinderen met een handicap in welke vorm dan ook. Zij maken gebruik van een racerunner, handbike of rolstoel. Met een camera op het stuur filmen de kinderen zelf hun koers. Zo vertellen kinderen die niet of moeilijk spreken, met beeld hun wedstrijdverhaal.

Kinderen die deel willen nemen kunnen zich opgeven via racerunnerbattle@gmail.com. Opgeven kan individueel, maar ook als “wielerploeg” namens een (mytyl)school of G-sportclub.

Het programma wordt georganiseerd door de Stichting Zorg en Participatie en de Stichting Com in beeld, met medewerking van, het racerunnersteam van VUmc, Mytylschool Ariane de Ranitz, De MuziekFabriek en het Museum Speelklok.

De racerunner battle is onderdeel van de Culturele Zondag The battle.
21-06-2015
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners