45 of 85 km toeren door Utrecht

Ride4Kika op 30 augustus

Ride4Kika op 30 augustus

Er is weer nieuws over de mooie Ride4Kika op 30 augustus rond Utrecht. De afstanden en routes zijn precies bekend. De Ride4Kika is een sportieve uitdaging voor fietsers en dus ook voor handbikers, eventueel vergezeld door meefietsende vrienden.


Veel animo

Na eerdere berichten - ook op Facebook - blijkt dat er al veel animo bestaat voor handbikers die graag door het prachtige landschap van de Utrechtse Heuvelrug en van de Krommerijnstreek toeren. Je schrijft hier zelf in. Een deel van het inschrijfgeld gaat naar Kika, ter bestrijding van kanker bij kinderen. Je kunt ook op 30 augustus ter plekke inschrijven bij de start op de Orteliuslaan in Utrecht, bedrijvenpark Papendorp. Daar is parkeergelegenheid.

Er zijn twee varianten: de familieversie van 45 km en een pittiger variant van 85 km met 736 hoogtemeters. Je kunt op zondag 30 augustus starten tussen 8 en 11 uur. De routes zijn uitgepijld. 

Grote groep handbikers

Omdat het leuker is om samen met andere handbikers te rijden, gaat om 10.30 uur een groep van start. Verzamelen vanaf 10 uur bij de start. Deze groep rijdt ongeveer 10 km samen tot Bunnik en splitst daar in een hardrijdersgroep (sneller dan 20 km/u) en een toergroep (min 20 km/u). Zo komt iedereen aan zijn trekken - en samen thuis. Alle info over deze 85 km Ride4Kika vind je hier.

Namens de redactie van www.handbiken.nl tot ziens in Utrecht.
11-08-2015
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners