Alternatieve EHC-finale in het Oostenrijkse Lengau

EHC-finale eindelijk gevonden

Na veel zoekwerk en diverse vastgelopen verkenningen heeft het EHF een alternatief gevonden voor de afgelaste finale in Barcelona en wel op zondag 18 oktober in het Oostenrijkse Lengau.

Op 18 oktober om 13.00 uur zal het startschot klinken voor een wedstrijd van 1 uur + een ronde. In plaats van een dubbel evenement met een tijdrit en een wegwedstrijd zal het nu alleen een wegwedstrijd zijn. Vanuit de EHF (European Handcycling Foundation) was het door gebrek aan tijd onmogelijk om een vervangend alternatief te vinden met een tijdrit en een wegwedstrijd dat kon voldoen aan de eisen die aan een EHC-wedstrijd gesteld worden.

Lengau is een klein plaatsje dat ongeveer 30 kilometer van Salzburg ligt. In Lengau is ook geen hotel te vinden, maar in en rond Salzburg des te meer. Degenen die nog de finale van de EHC gaan rijden wensen we vanuit het team van Handbiken.nl veel succes!
03-09-2015
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners