Dokkeren over Vlaardingse klinkers

Dokkeren over Vlaardingse klinkers
Al een aantal jaar wordt er in Vlaardingen gestreden om de Huub Nelisse Bokaal. Dit keer was het prachtig weer en gezellig druk in hartje Vlaardingen.

Helaas kon Huub er zelf niet bij zijn, wegens zijn verslechterde gezondheid ligt hij momenteel in het ziekenhuis. Dit was erg jammer, maar hij had het zelf ook graag anders gewild natuurlijk. Namens alle handbikers willen we hierbij Huub een hart onder de riem steken en hopen we dat het met hem snel de goede kant op gaat!

Het was een leuke wedstrijd om te rijden, het parkoers was iets meer dan 1200 meter en ging rondom een haven, geheel over klinkertjes en dus erg hobbelig! Meteen vanaf de start viel het complete veld uit elkaar. Jetze Plat won de wedstrijd voor Edward Maalouf, Laura de Vaan en Herber Burggraaf. Het was goed te zien dat ook potentiŽle toekomstige toppers als de jonge Nino Neeleman en Niels Kortlever aanwezig waren.

Kortom, een geslaagd evenement en hopelijk zijn er volgend jaar, met een gewijzigd parkoers, meer deelnemers aanwezig!
01-05-2012
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners