Regel zelf een pitspoes

Handbiken op het TT-circuit in Assen

Handbiken op het TT-circuit in Assen
Voor het eerst zijn handbikers officieel welkom bij de TT-Run op het befaamde motorcircuit in Assen. Op zaterdag 18 juni kun je daar een cyclosportieve toertocht rijden van 60 minuten.
 

Handbikers op 'pole position'

Tussen de indrukwekkende tribunes en de pits gaat de TT-Run van start. Omderweg kies je natuurlijk de ideale lijn - net als de motorduivels. En aan het eind van de laatste ronde finish je in de pitlane. Wat een belevenis!

Het brede, geasfalteerde circuit is 4,4 km lang en wordt rechtsom afgelegd. Aan de TT-Run doen naast handbikers ook andere 'specials' mee: skaters, wheelers en hardlopers. Het eerste startvak is voor de handbikers - die gaan het hardst en verdienen daarom de 'pole position'. Het circuit is breed en lang genoeg om al deze categorieën tegelijk rondjes te laten rijden of lopen.
 

Pitspoes

Hoe snel het 'heilige' asfalt bij Assen ook is, de run is geen wedstrijd. Maar je mag jezelf natuurlijk wel tot het uiterste testen en helemaal voluit gaan. Daarom krijgt iedere deelnemer een chip, die snelheid, afstand, snelste ronde en totaaltijd registreert. De prijs van de chip is inbegrepen bij de deelnamekosten. Niet inbegrepen zijn de traditionele pitspoezen, die kortgerokt de bikers beschutting bieden met een parasol of paraplu. Zorg daar dus zelf voor.
Het TT-circuit heeft een aangepast toilet.
Hier kun je zie hoe de TT-Run voor lopers er vorig jaar aan toeging.
Inschrijven kan via deze link.
 
15-04-2016
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners