Adelante en Sunrise Medical bundelen krachten

Unieke handbikebaan in d wielerprovincie van Nederland

Unieke handbikebaan in d wielerprovincie van Nederland
Handbiken in een veilige wieleromgeving. Vanaf september kan het, bij Adelante in Hoensbroek. Dat kondigden Adelante en Sunrise Medical aan op de Support beurs in Utrecht. Samen gaan zij zich de komende jaren inzetten om de paracycling sport in Nederland en de EU-regio verder te ontwikkelen.

Handbiken biedt ongekende voordelen voor mensen met een motorische beperking en helpt participatie bevorderen, daarvan zijn Adelante en Sunrise Medical overtuigd. En daarom brengen zij hun ervaring en expertise nu samen in een uniek wielerbaanproject.

De nieuwe wielerbaan gaat integraal onderdeel uitmaken van de sport- en zorgomgeving van Adelante en biedt uitgebreide  faciliteiten voor handbikers op elk niveau, van recreatieve sporter tot topatleet. Ook mensen die een handbike en aankoppelfiets willen testen kunnen straks in Hoensbroek terecht. 

Mischa Hielkema, tophandbiker in de H3-klasse en lid van Team Sunrise (rechts op de foto), wordt ambassadeur van het project. “Dit is een geweldig initiatief. Ik weet uit persoonlijke ervaring hoe handbiken je kan helpen fit te worden en het beste uit jezelf te halen. Die kans willen we zoveel mogelijk mensen bieden.”
Verder op de foto vlnr: Dick Legeland en Theo Bogerd (Sunrise Medical), Stephan Lesterhuis(SPNG) en Jeroen Offermans (Adelante).
01-06-2016
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners