Om speels, gevarieerd en effectief te trainen

Trainingsschema voor handbikers

Trainingsschema voor handbikers
Een trainingsschema voor handbikers! Eindelijk staat er op deze website een volwaardig trainingsschema. Er is al jaren veel vraag naar. En nu is daar Het Antwoord. Dit trainingsschema is voor iedere handbiker bruikbaar. Op de Tacx en op de weg. Met een aankoppelhandbike of een vastframe. Voor de beginner en de gevorderde. Voor jong en oud. Voor alle klassen handbikers.

Het schema is gemaakt door Fedor Hes, voormalig bondscoach handbiken. Zijn specifieke expertise is verwerkt in een groot trainingsschema van 18 weken. Met elke week 3 trainingen. In totaal dus 54 trainingen in één groot overzicht. Je kunt er maanden mee vooruit. Fedors ontwierp heel afwisselende trainingen, dus absoluut niet saai. De eerste ervaringen met dit trainingsschema zijn heel positief.
 

Toelichting

Het schema is voorzien van een duidelijke toelichting over hoe je zelf je trainingszones kunt bepalen en hoe je kunt meten of je goed bezig bent. Het schema is beschikbaar in pdf-vorm en elke training is ook afzonderlijk afleesbaar op een scherm of via een printje. Als je met dit schema traint dan verbeter je geheid je prestaties en en dus je fitheid. Ga gauw naar het  Trainingsschema voor handbikers. Veel succes!
 

Foto: Karin Vermeulen, Adelante-on-Wheels

16-02-2017
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners