Fonds Gehandicaptensport sponsort para-cycling bij wielerverenigingen

Fonds Gehandicaptensport sponsort para-cycling bij wielerverenigingen
De KNWU en het Fonds Gehandicaptensport hebben een partnerschap gesloten. Het Fonds sponsort de ontwikkeling van para-cycling in Nederland. Daarom staat de naam van het Fonds Gehandicaptensport in 2017 op de officiële KNWU-wielerkleding van alle selecties van het Nederlandse wielrennen, dus met en zonder beperking.
 

Wielerverenigingen die iets willen - of al doen - met para-cycling kunnen dit jaar een aanvraag indienen voor start -en stimuleringssubsidies ten behoeve van handbiken, tandemmen of cycling. Dat geld kan bijvoorbeeld bestemd worden voor aanpassingen van de accommodatie, of voor het opleiden van kader. Zo kan Fonds Gehandicaptensport verenigingen ondersteunen met een bijdrage van maximaal € 5.000 (voor 3-jaar). Het Fonds kan subsidies verstrekken zolang daar middelen voor zijn. Het is hiervoor ook afhankelijk van zijn partners en jaarlijkse donatieopbrengsten. Kijk voor meer informatie op http://www.fondsgehandicaptensport.nl/para-cycling.
  
04-04-2017
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners