NHC Handbike Marathon Utrecht 2017

Wat is jouw persoonlijke record op de klassieke lange afstand?

Wat is jouw persoonlijke record  op de klassieke lange afstand?
In het buitenland kunnen handbikers vaak meedoen aan atletiek­marathons. In Nederland niet. Daar­om organi­seert Het Stadion in Utrecht op 11 juni een marathon, exclusief voor handbikers: vastframe en aankoppel. Deze marathon vindt plaats op het veilige, geasfalteerde wielercircuit van de Nedereindse Berg. Met behulp van individuele, elektronische tijdwaarneming. Iedereen rijdt de volledige afstand. Doe je mee?
 

Voorbereiding op de HandbikeBattle

Deze Handbike Marathon past perfect in je voorbereiding op de HandbikeBattle van 22 juni. Jouw gerealiseerde tijd is een goede graadmeter voor je staat van paraatheid in Oostenrijk.

 

Programma

  • 12.30 - 16.00 uur Start NHC Handbike Marathon: 42,195 meter voor vastframe handbikers over het gehele parcours van de Nedereindse Berg met klim (19 ronden van 2.213 meter) 
  • 16.05 - 17.35 uur Start Halve Handbike Marathon voor aankoppelhandbikers: 21,097 meter over het lage parcours van de Nedereindse Berg zonder klim (17 ronden van 1.267 meter) 
  • Vanaf 17.00 uur Rollend buffet tegen betaling (optioneel)  
 

Voorzieningen

Parkeergelegenheid, douche- en kleed­gele­genheid en aan­gepast toilet beschikbaar.
 

Aanmelding

Geef je op voor de Handbike Marathon en/of het Buffet met een mailtje naar de organisatie onder vermelding van naam, geslacht, adres en type handbike (vastframe of aankoppel). Licentiehouders kunnen zich inschrijven via mijnknwu.nl en mailen hun deelname aan het Buffet naar de organisatie. Bijschrijven op 11 juni kan.
 

Organisatie en info

Wielervereniging Het Stadion in Utrecht, info@rogierwiercx.nl, (06) 265 00 487. 
 

Locatie

Wielercircuit Neder­eindse Berg in Utrecht. Ingang bevindt zich aan Nedereind­seweg naast nr. 503 in Utrecht.

Kijk voor het laatste nieuws en de startlijst op de website van WV Het Stadion.
21-05-2017
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners