Nederlands Kampioenschap op de weg

Zomerse temperaturen op zwaar parcours in Montferland!

Delen
Zomerse temperaturen op zwaar parcours in Montferland!
Op 17 juni vond in het Gelderse Montverland het Nederlands Kampioenschap op de weg plaats. Onder zware omstandigheden vanwege de extreme zomertemperaturen, en bovendien kende de rit in Montferland een uitdagend parcours met flink wat klimwerk.

In de H5 toonde Tim de Vries zich wederom de sterkste. Hij pakte de zege, en daarmee haalde hij het rood-wit-blauw terug dat hij vorig jaar verloor. Johan Reekers zat vlak achter hem en behaalde een mooie tweede plaats. Sterk derde afgelopen zondag werd Matthijs Plat.

In de H2-klasse liet Mischa Hielkema zien dat hij na een lange periode van blessureleed vanwege de breuk die hij vorig jaar opliep in Emmen, helemaal terug is op het hoogste niveau, en behaalde de eerste plaats in zijn klasse! Mark Mekenkamp behaalde een mooie tweede plaats. En de derde plaats werd bezet door Edward Maalouf uit Capelle aan den IJssel. Bij de Vrouwen werd de winst gepakt door Laura de Vaan. Jenette Jansen behaalde een sterke tweede plaats, en Petra Garnier reedt zich naar een mooie derde plaats tijdens het eerste deel van het NK in Montferland.

Vandaag volgen de tijdritten!
21-06-2017

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners