WK Tijdrijden dames

Laura de Vaan, Jennette Jansen en Carmen Koedood winnen regenboogtrui

Laura de Vaan, Jennette Jansen en Carmen Koedood winnen regenboogtrui
Laura heeft de regenboogtrui terugin de WH5! Voor het eerst heeft Jennette Jansen de wereldtitel tijdrijden veroverd in de klasse WH4. Carmen Koedood (WH2, foto) heeft haar zoveelste regenboogtrui veroverd.
 

WH5


Laura de Vaan won met ruim een minuut verschil de titel in de klasse WH5. Haar eewige rivaal Andrea Eskau werd tweede en de Italiaanse Ana Maria Vitelaru kreeg het brons. Voor haar wereldprestatie had Laura 22 minuten en 41,37 seconden nodig. (foto: Bert Willems)
 

WH4


De snelle Overijsselse Jennette Jansen (WH4) versloeg de Russin Svetlana Moskovich met bijna 1 minuut. Jennette had 23 minuten en 30,05 seconden nodig voor de 13,6 km lange tijdrit. (foto: Bert Willems)


(foto: Bert Willems)
 

WH2


In de klasse WH2 versloeg Carmen Koedood de voor haar onbekende tegenstander Jeon Mikyoung uit Korea met minuten. Carmen was 37 minuten en 38,89 seconden bezig om de 13,6 km winnend af te sluiten. (foto: Bert Willems)


Carmen in actie
02-08-2018
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners