Welkom op de nieuwe website van Handbiken.nl

Welkom! De nieuwe website www.handbiken.nl is een feit. Met de lancering verandert er het een en ander. De verandering van vormgeving is evident. In de loop van januari zullen er nog meer functionele en technische veranderingen zichtbaar worden.

De grootste verandering zit achter de schermen. De website wordt niet meer onderhouden door mijzelf, maar door een team van enthousiaste medewerkers. Ook valt de website niet meer onder de Road Racers Club Nederland, maar onder de Stichting Handbiken.nl. Wat blijft is de onafhankelijkheid van de aangeboden informatie.

Voor de nieuwe website is Rogier Wiercx verantwoordelijk als projectleider. Hij heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in de journalistiek en als tekstschrijver. Er is een vast team redacteuren en medewerkers, die vanuit verschillende deskundigheden hun bijdragen zullen leveren aan deze onafhankelijke, informatieve website. De uiterst praktische en prachtige vormgeving is gemaakt door Remco de Waal en Wieke Mulder.

Hebt u een vraag? Ga dan naar de contactpagina - u krijgt antwoord van de redacteur met de meeste expertise.

Ik weet zeker dat we met het vernieuwde www.handbiken.nl de continu´teit van goede informatievoorziening over handbiken in binnen- en buitenland hebben gegarandeerd.

Met vriendelijke groet,
Seine Snippe
voorzitter Stichting Handbiken.nl

    Zie ook column RRCN "? - leve www.handbiken.nl! ╗
01-01-2012
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners