Na de laatste wedstrijd in Canada

Carmen, Jennette en Tim winnen Wereldbekerklassement 2019

Carmen, Jennette en Tim winnen Wereldbekerklassement 2019
Na de laatste Wereldbekerwedstrijd in Canada heeft de UCI het eindklassement opgemaakt over Wereldbekerwedstrijden in 2019. En dat wees de handbikers Jennette Jansen (WH4), Tim de Vries (MH5) en Carmen Koedood (WH2) aan als winnaars in hun klasse.

Op de bovenste foto houdt Alex Zanardi wereldkampioen Tim de Vries in het oog. Zanardi zal de wegrace winnen, Tim het Wereldbekerklassement.
Carmen Koedood won de wedstrijd en het Wereldbekerklassement in de WH2.
 

Selectief

Die topscore is een beloning voor hun puike prestaties in een serie internationale wedstrijden tussen begin mei en half augustus. De maximale score in een van de drie Wereldbekerwedstrijd (Corridonia, Oostende, Baie-Comeau).
Jennette Jansen (midden) won de wedstrijd en het Wereldbekerklassement in de WH4. Daarom draagt zij trots de witte UCI-trui.
 

Ranking

Alle uitslagen in de UCI-wedstrijden 2019 van alle Nederlandse handbikers, tandemmers en cycling-rijders vind je op de UCI-website.
 

Foto's Manic en UCI.

13-08-2019
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners