Joop Zoetemelk Classic: record aantal deelnemers, videofilmpje, 100 kilometer en voorinschrijving

Joop Zoetemelk Classic: record aantal deelnemers, videofilmpje, 100 kilometer en voorinschrijving

Joop Zoetemelk Classic verwacht record aantal deelnemers

Bij de Joop Zoetemelk Classic op 17 maart 2012 wordt een record aantal deelnemers verwacht. Het aantal voorinschrijvers is nu al meer dan 1500. Dat is een kwart hoger dan verleden jaar op dit tijdstip. Bij de vorige editie van de Joop Zoetemelk Classic maakten meer dan 4000 toerfietsers hun ronde door het Groene Hart met start en finish bij Swift in Leiden. Dit jaar verwachten we er nog meer!


Toerfietsers passeren het standbeeld van Joop Zoetemelk bij de brug in Rijpwetering tijdens de editie van 2011 (Foto: Jan Houterman)

Nieuw in 2012: elke deelnemer zijn eigen videofilmpje

Bij de zesde editie van de Joop Zoetemelk Classic zijn een paar nieuwe elementen toegevoegd. Bij de start en finish en op een aantal punten langs de route staan cameras en wordt van elke deelnemer een videofilmpje gemaakt. Na afloop kan iedereen zijn eigen film bekijken op www.MySports.tv en doorsturen naar vrienden en familie via de sociale media. Ook wordt voor iedereen het verloop van de tocht geregistreerd, zodat je je eigen routeprofiel kan bekijken. Deze elementen maken van de Joop Zoetemelk Classic een echte cyclo-sportieve toertocht.

Nieuw in 2012: route van 100 kilometer

Op veler verzoek is bij de Joop Zoetemelk Classic in 2012 een route van 100 km toegevoegd. Behalve de bekende routes met afstanden van 150, 75 en 50 km. is er nu een route van 100 km, die natuurlijk ook langs het standbeeld van Joop in Rijpwetering komt. De Fiets-en-Geniet-route van 25 km, tevens handbike-route, blijft gehandhaafd.

Voorinschrijving sluit 10 maart 2012

Wie inschrijft vr 10 maart 2012 via www.swift-joopzoetemelkclassic.nl krijgt 2,50 korting en betaalt 7,50. Groepen van 5 of meer betalen 6,50 pp. Inschrijving bij de start op 17 maart kost 10,-. Alle deelnemers krijgen behalve de videofilm ook nog de speciale Joop Zoetemelk Classic bidon aangeboden. Er is een Joop Zoetemelk Classic wielershirt beschikbaar, dat bij de inschrijving besteld kan worden.

21-02-2012
Delen

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners