Handbiketeam Euregio

Regio's

nl Limburg
de Noordrijnland-Westfalen

Contact

Louisenburgweg 27 - Venlo
 
henkhassing@outlook.com
Handbiketeam Euregio is is een samenwerking van diverse verenigingen, sportbonden, initiatieven voor mindervaliden, vrijwilligers en stichtingen van wielerbanen uit de regio's Noordrijn-Westfalen, Noord- en Midden-Limburg, met het doel om de ontwikkeling van deze sport te bevorderen en te ondersteunen. Dit door wekelijks trainingen op de locatie Wieler- en Skateomgeving Herungerberg te Venlo. En er worden toertochten georganiseerd in onze regio's. Een ander doel is om de grensoverschrijdende sportieve samenwerking in de handbikesport in wedstrijd en recreatiefverband in deze regio's te bevorderen.

Onze teamleden hoeven geen lid te zijn van één van de (toer- en) wielerverenigingen in de omgeving,wel adviseren wij onze handbikers een basislidmaatschap te nemen bij de KNWU.

De trainingen zijn zowel op de 800 en 400 meter wielerbanen en in de directe omgeving van de Wieler- en Skateomgeving Herungerberg. De omgeving biedt de handbikers de mogelijkheid zowel vlakke als heuvelachtige trainingen te doen. Na de trainingen is er een gezellig samenzijn in de kantine van het wielerpark.

Wilt u graag meetrainen met ons handbiketeam, dan is dit elke zaterdagmorgen mogelijk van 11.00 tot 13.00 uur op de Wieler- en Skateomgeving Herungerberg, Louisenburgweg 27 Venlo.

Contact opnemen met Handbiketeam Euregio