Wielervereniging Het Stadion

Regio

nl Utrecht

Contact

Nedereindseweg 503 - 3546 PM Utrecht
 
eyckboom@gmail.com
Ga je voor Paralympisch goud? Of sport je om je lichaam gezond te houden? Als je aangepast wilt wielrennen ben je welkom op onze trainingen, bij clubevenementen en voor persoonlijk trainingsadvies.

Tientallen sporters met een lichamelijke beperking wielrennen al jaren met plezier bij Het Stadion. Zij rijden met een handbike, tandem, cycling- of tri-cyclingfiets. Onze club heeft veel ervaring in de begeleiding en training van deze wielrenners. Daarom komen zij van verre om samen te trainen. Zoals voor de HandbikeBattle, een jaarlijks extreem klim-evenement voor (ex-)revalidanten in Oostenrijk. Bij Het Stadion ontmoet je revalidanten van De Hoogstraat, Nederlandse kampioenen en zelfs Paralympiërs.

Van maart tot oktober is er elke zaterdagmorgen van 9.30-12 uur een aparte training aangepast wielrennen op het clubcircuit. Kijk op de agenda nedereindseberg.nl. Jaarlijks organiseert de vereniging een clubkampioenschap en een nationale wedstrijd voor handbikers, tandems en cyclingrenners. We doen ook elders in het land mee aan race- en toerevenementen. Samen sporten is goed voor je prestaties en voor de gezelligheid. En dat maken we ook in de wintermaanden mogelijk met fitness- en roeitrainingen; kijk maar op de Kalender.

Contact opnemen met Wielervereniging Het Stadion