Over Trefpunt

Welkom op Trefpunt, de community van handbikend Nederland en omstreken. Handbikers vinden elkaar op Trefpunt en Trefpunt brengt je in contact met andere handbikers. Leuk, sportief contact: je vindt iemand om samen te handbiken. Het contact kan ook nuttig zijn: je legt een praktische, technische of privé-vraag voor. En via Trefpunt krijg je antwoord. Omgekeerd reageer jij op uitnodigingen en vragen van anderen.
 

Kort door de bocht

  1. Druk op de 'Start-hier'-knop. Meld je aan door je profiel als handbiker, als club of als organisator aan te maken.
  2. Plaats een bericht met een vraag of een reactie over handbiken. Bijvoorbeeld om anderen uit te nodigen om samen te gaan handbiken. Of om een technische vraag voor te leggen. 
  3. Of bekijk berichten van andere handbikers, handbikegroepen of organisatoren van handbike-evenementen. 

Trefkans

Trefpunt heet zo, omdat de trefkans zo groot is. De sleutel tot die ‘voltreffers’ ligt in het individuele profiel dat iedere handbiker opstelt. 
  • Ben je een aankoppelhandbiker of een vastframebiker?
  • Doe je aan wedstrijden of toertochten?
  • Hoe snel en hoe ver ga je?
  • In welke regio woon je? 
Met dit profiel is het duidelijk wie jij bent en wie die andere handbikers op Trefpunt zijn. Zo vind je elkaar letterlijk en figuurlijk. Maar Trefpunt is méér. 
 

Clubs

Ook handbikeclubs kunnen een profiel aanmaken. Op de kaart zie je waar de club zit en wanneer de vaste activiteiten zijn. 
 

Organisatoren

En organisatoren brengen al hun handbike-evenementen onder de aandacht van de Trefpunt-community. Zo weet je waar iets te doen is in handbikeersland.

Samen maken we van Trefpunt een succes, voor alle handbikers en dus voor onszelf. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar webmaster@handbiken.nl.

Trefpunt is een initiatief van Stichting Handbiken.nl.
Delen