Meestgestelde vragen over Trefpunt

Berichten

Mijn bericht wordt niet getoond op de kaart, hoe kan dat?

Om het bericht op de kaart te tonen, dien je bij het aanmaken van het bericht een locatie (adres, plaats) in te voeren.
 

Kan ik mijn bericht ook verwijderen?

Ja, dat kan. Log in op Trefpunt en open jouw bericht. Klik op de knop 'Bericht bewerken'. Onderaan staat 'Toon dit bericht in Trefpunt.' aangevinkt. Door 'Toon dit bericht in Trefpunt.' uit te vinken, wordt jouw bericht niet meer getoond in Trefpunt.
 

Hoe kan ik iemand persoonlijk (één op één) bericht sturen?

Log in op Trefpunt. Ga naar Handbikers, Clubs of Organisatoren en zoek die persoon, club of organisatie. Indien daarvoor toestemming is gegeven, is in het profiel een contactformulier zichtbaar. Berichten komen als e-mail binnen bij de ontvanger.
 

Account

Ik handbike met enkele andere mensen uit mijn omgeving, ben ik dan ook een club?

Ja, een club hoeft niet per se een geregistreerde vereniging of stichting te zijn. Elke handbikegroep kan aangemeld worden als club.
 

Waarom moet ik separaat voor adres, postcode en plaats aangeven wie dat kan zien?

Handbiken.nl hecht veel waarde aan privacy, maar wil tegelijk graag dat men wel weet waar andere handbikers wonen. Leden van Trefpunt kunnen zelf aangeven hoe precies de andere leden hun woonlocatie kunnen vinden op de kaart.
 

Overigen

Wat is het nut van Aanvullende informatie over... in mijn profiel?

In je eigen profiel kun je kenmerken aanvinken die bij jou/jullie passen. Bij Handbikers gaat het om vier criteria, bij Clubs en Organisatoren om één (Regio). Als anderen bij Handbikers, Clubs of Organisatoren zoeken op dezelfde kenmerken, dan zal (ook) jouw/jullie profiel getoond worden in de lijst.
 

In de linkerkolom zie ik Toon mijn selectie staan. Wat is dat?

Als je op Toon mijn selectie klikt, worden de kenmerken eronder precies zo aangevinkt als bij Aanvullende informatie over... in jouw/jullie eigen profiel. Zo filter je de nevenstaande lijst op jouw eigen kenmerken. Stel: jij rijdt als Handbiker lange afstanden. Daarom geef je '50 km en langer' aan in jouw profiel. Door op Toon mijn selectie te klikken bij Handbikers worden alle Handbikers zichtbaar die ook '50 km en langer' in hun profiel hebben aangevinkt.

Staat jouw vraag hier niet bij? Stel hem dan aan ons!
Delen