Gevraagd: Handpedalen voor een hometrainer

Wij zijn op zoek naar handpedalen voor een oude Tunturi-hometrainer die wij gebruiken voor armkracht trainen bij ons in de praktijk. Deze moeten dus in de bevestiging van de pedalen gedraaid worden zodat deze met de handen rondgedraaid kunnen worden. 

De buis van het stuur is afgezaagd. Deze willen we met het onderstel aan de muur hangen. Dus 90 graden gedraaid tegen de muur. Er zitten nu gewone voetpedalen op, maar deze willen we vervangen door handpedalen. Zie voorbeeld op foto.

Wie weet waar ik deze kan kopen. Ik heb wel iets gevonden, maar dan is de prijs over de 100 euro per stuk en dat is ons iets te gortig.

Kun je Inge Blom helpen? Stuur dan een bericht via onderstaand formulier.
Delen

Reactieformulier Handpedalen voor een hometrainer

U kunt reageren door onderstaand formulier volledig in te vullen (inclusief de controlevraag om spam tegen te gaan) en op de reactieknop te drukken. Uw gegevens en reactie worden verstuurd naar de adverteerder en worden niet op deze website vertoond.

* verplicht

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners