Aangeboden: Top End Force R vastframe lig-handbike

Het frame van deze Top End Force R vastframe lig-handbike, model 2011, is rood, zithoek is instelbaar. Gekocht in Oktober 2012 bij Double Performance in Gouda, zij hadden deze fiets gebruikt als modelfiets. Tijdens deze periode is er op het frame een optische beschadiging ontstaan.
Achterwielen zijn van Sun, 26". Voorwiel van Aerohead, 26". Het is een aluminium frame. SRAM xo schakeling 3x9, schakeling in handgreep.

Alles op de foto's behoort erbij. Het maximale gebruikersgewicht is 114kg. De zitbreedte is 41 cm. Een beschutting voor de ketting zit er niet op, dat is voor €50,- aan te kopen.

Ik heb deze handbike helaas maar weinig benut. Door vele operaties in de laatste jaren was het lastig om de fiets goed te gebruiken. In 2016 ben ik toch weer echt begonnen met trainen en heb ik besloten een H5-kneesit-bike te kopen. Daardoor staat deze mooie fiets nu niets te doen en dat is zonde!
De fiets is in prima staat en zowel beginners, toerrijders en beginnende wedstrijdrijders kunnen hier prima mee uit de voeten.

De vraagprijs is €2200,-. Neem bij interesse contact op via onderstaand formulier, er is ook zeker de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
Delen

Reactieformulier Top End Force R vastframe lig-handbike

U kunt reageren door onderstaand formulier volledig in te vullen (inclusief de controlevraag om spam tegen te gaan) en op de reactieknop te drukken. Uw gegevens en reactie worden verstuurd naar de adverteerder en worden niet op deze website vertoond.

* verplicht

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners