Aangeboden: Frontline vastframe elektrisch ondersteunde handbike met unieke in- en uitstaplift

Deze unieke handbike is de enige van zijn soort in de wereld. Door een elektrisch schaarsysteem in het frame knikt de fiets waardoor de zitting omhoog komt en je op eenvoudige wijze een transfer kunt maken. Verder is de fiets elektrisch ondersteund (Sparta Ion-systeem) waardoor, als je zelf goed meetrapt, je zo 30km/h fietst. De ondersteuning heeft een krachtgestuurde sensor; dit betekent dat je wel moet trappen anders gebeurt er niets. Verder is de fiets voorzien van 3 x 10 versnellingen (dus met bergverzet) en kan de accu verwijderd worden en het voorwiel met motor uitgewisseld worden voor een gewoon wiel zodat je ook zonder ondersteuning kunt fietsen. Ik heb in 2017 zelf aan de HandbikeBattle meegedaan met deze fiets. De fiets heeft een schijfrem die dubbel bediend kan worden, namelijk door met de trappers terug te trappen of met een handrem aan het stuur. Ook zit er een extra parkeerrem op. Mochten je specifieke aanpassingen nodig hebben, kan dit allemaal geregeld worden bij Frontline, daar is de fiets ook gebouwd. De fiets verkeert in zeer goede staat, vraagprijs 3000 euro.

Interesse? Neem dan contact op met de eigenaar via onderstaand formulier.
Delen

Reactieformulier Frontline vastframe elektrisch ondersteunde handbike met unieke in- en uitstaplift

U kunt reageren door onderstaand formulier volledig in te vullen (inclusief de controlevraag om spam tegen te gaan) en op de reactieknop te drukken. Uw gegevens en reactie worden verstuurd naar de adverteerder en worden niet op deze website vertoond.

* verplicht

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners