Aangeboden: Berkelbike-aankoppelfiets en Kuschall-rolstoel met vering

Delen
Te koop wegens aanschaf bike met ondersteuning en andere rolstoel: Berkelbike-aankoppelfiets, plus kuschall k33 rolstoel met vering, zitdiepte 45, zitbreedte 45. Met anti tip, in hoogte verstelbare duwhandvaten, supergriphoepels en als extra een set mountainbikewielen in hoes. Rolstoel bezit adapter voor Berkelbike en is in goede staat.
 
De Berkelbike is slechts 4 maanden gebruikt. De Berkelbike is ideaal voor degene, die door bijvoorbeeld spasme of andere fysieke oorzaak op een rolstoel aangewezen is, en nèt wat meer actieradius wil en/of lekker sportief bezig wil zijn. Met een Berkelbike kun je, maar hoeft niet, zowel met je armen als benen fietsen. Meer info op www.berkelbike.nl. Eenmaal op je bestemming aangekomen, koppel je het fietsgedeelte af, en ga je met de rolstoel weer verder.

Extra bij de fabrikant te verkrijgen opties: Taxx, een soort klem, waardoor je de bike binnen in een standaard kunt zetten en ook binnen kunt trainen.
 
Nieuwprijs samen 10.000 euro. Prijs nu: nader overeen te komen.
 
Meer weten, stuur een bericht aan Barbara Coljee via onderstaand formulier of bel naar (06) 25 11 37 93.

Reactieformulier Berkelbike-aankoppelfiets en Kuschall-rolstoel met vering

U kunt reageren door onderstaand formulier volledig in te vullen (inclusief de controlevraag om spam tegen te gaan) en op de reactieknop te drukken. Uw gegevens en reactie worden verstuurd naar de adverteerder en worden niet op deze website vertoond.

* verplicht

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners