Top end Force 2 handbike

De Invacare Top End Force-2. De fiets is startklaar, compleet met 27 versnellingen inclusief bergverzet performance wielen en Shimano componenten. Of je nu gaat starten met fietsen of je bent een beginnende wedstrijdfietser, de Force-2 is de perfecte fiets. 

Met slechts een beperkt aantal onderdelen is deze fiets eenvoudig in elkaar te zetten de voorvork aan het frame bevestigen, de bumper, voor- en achterwielen vastzetten en je bent klaar om te gaan. Het aerodynamische design van de Invacare Top End Force 2 biedt een instelbare, rompgedreven, rechte en schuine positie voor mensen met een lage verlamming, geamputeerden en sporters wiens kracht in bovenlichaam, armen, schouders en borst zit.

Met deze mooie blauwe fiets heb ik drie keer de HandbikeBattle gefietst in Kaunertal Oostenrijk en verder veel kilometers in Nederland gefietst. Altijd goed onderhouden, is in goeie staat er zit aan een onderkant van de zitting aan het lak wat lichte beschadigingen maar daar fiets hij niet minder om. Voor minimaal €1300 op te halen.

Is dit de ideale fiets voor jou dan kun mailen naar wiering7@hotmail.com voor meer info.