Wist je eigenlijk al dat ook jij je bijdrage kan leveren aan handbiken.nl?

Wij zijn altijd blij met je content! Beginnend handbiker, recreant, of topsporter: heb jij een leuk, interessant of prikkelend handbike verhaal? Laat het ons dan weten en mail jouw verhaal naar ons toe.

Wellicht heb je deze zomer een fantastische vakantie gehad waarin je eropuit bent getroken met je handbike en de meest mooie fietsroutes hebt ontdekt? Of wil jij ons eens iets vertellen over je trainingen? Waar train je? En waarom ben je begonnen met handbiken?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Dus ben je handbiker, van welk niveau dan ook, en vind je het leuk jouw ervaringen eens te delen met je collega-handbikers, ga je gang! Wat doe jij nou eigenlijk? Ben je recreatief handbiker, en gebruik jij je handbike gewoon om een lekker stuk te kunnen fietsen? Of gebruik jij je handbike in het dagelijks leven? Gaat het een stapje verder en doe je weleens mee aan de NHC-wedstrijden of marathons? Deel je ervaringen!

Handbiken.nl is er voor alle handbikers, en het zou prachtig zijn als we nóg meer met z'n allen bouwen aan een mooie plek voor onze passie. Vind of denk je dat je niet goed bent in schrijven? Natuurlijk willen we je helpen om van jouw verhaal een mooi redactioneel verantwoord stuk te maken.

Ook als je het leuk zou vinden om als reporter eens verslag te doen van een wedstrijd of evenement waar jij aanwezig bent of deelneemt, zouden we het natuurlijk leuk vinden als je ons on the spot kan voorzien van verslag. Laat het ons weten, en we maken er wat moois van!

Naast de website is er sinds kort ook het kloppend hart van handbikend Nederland, het Trefpunt. Heb jij je daar ook al geregistreerd om deel te nemen aan de community van handbikers uit ons land?
23-08-2017
Overig nieuws

Met wetenschappelijke onderbouwing

Alle voordelen van handbiken

Laura de Vaan bij haar afscheid als topsporter:

’Ik ben vooral trots, maar ik had graag op een ander moment afscheid genomen.’
NHC Rotterdam in beeld
NK Para-cycling in bewegend beeld

Wegkampioenen 2020 bekend

Mooie strijd op Nedereindse Berg in Utrecht in woord en beeld

'Eindelijk weer een wedstrijd'

Tijdritkampioenen 2020 bekend