Volgend jaar al wedstrijden

TML Dommelstreek heeft handbikeafdeling

TML Dommelstreek heeft handbikeafdeling
Eindelijk is het dan echt zo ver. Ook Zuid-Oost Brabant heeft een officiële handbikevereniging. Wielerclub TML Dommelstreek uit Geldrop heeft afgelopen weken met enkele enthousiaste handbikers intensief getraind en afspraken gemaakt over de op te richten afdeling.

Tijdens een vergadering op 27 september jl. is besloten dat TML Dommelstreek een handbikeafdeling krijgt. De contributie zal € 90,-- per jaar bedragen. Daarnaast komt er nog een bijdrage voor de KNWU van € 11,50 en een clubkledingbijdrage van € 15,--.  Iedere donderdagavond wordt er getraind op de baan aan de Kervel 10 in Geldrop. Voordeel hiervan is dat je op een beschermd terrein zonder overig verkeer lekker kunt trainen en je technieken oefenen.
 

Wedstrijden

En het is de bedoeling om in de toekomst deel te nemen aan toertochten in de omgeving of om afspraken te maken om samen te handbiken. Volgend jaar op 26-27 april zijn er plannen om, in verband met het 100-jarig bestaan van de club, wedstrijden te organiseren. Ook voor handbikers. Dus zet deze datum in je agenda.

Aan de Kervel is ook het clubhuis van de vereniging dat onlangs rolstoeltoegankelijk is gemaakt. Daarnaast zijn er plannen om het toilet ook toegankelijk te maken voor rolstoelers.

Heb je interesse om lid te worden van deze club, die naast het sportieve handbiken vooral ook voor de gezelligheid met elkaar traint? Geef je dan op via de website van TML Dommelstreek.. Daar vind je ook het inschrijfformulier!!
23-10-2018
Wil je regelmatig interessant handbike­nieuws ontvangen?
Laat dan hier je gegevens achter en ontvang regelmatig de Handbiken.nl Nieuwsbrief!
Overig nieuws