Frontline Handbikes exclusief dealer voor Top End handbikes

Frontline Handbikes exclusief dealer voor Top End handbikes

Met ingang van 1 januari 2020 wordt Frontline Handbikes in Brummen exclusief dealer voor de Top End handbikes van Invacare. Het gaat hierbij om de Top End Force-K, de Force-3 en de Force-RX handbikes. Deze modellen zullen in de showroom van Frontline gepresenteerd worden, zodat geïnteresseerden de handbikes fysiek kunnen bekijken en uitproberen.

Frontline Handbikes biedt zowel aankoppelbare handbikes als vastframe handbikes en wil met deze stap haar assortiment in dit laatste segment verder uitbreiden. Het aluminium, lichtgewicht frame van de Top End bikes is een mooie aanvulling op het reeds aanwezige productaanbod. Daarbij komt dat Top End een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt, passend in de visie van Frontline Handbikes.

Invacare biedt een breed assortiment hulpmiddelen, waaronder Top End sportrolstoelen en handbikes. Om dit sportsegment meer aandacht te kunnen geven is dit verbond gezocht.

De samenwerking tussen Invacare en Frontline Handbikes stelt beide partijen in staat de gebruiker optimaal te informeren, ondersteunen en service te bieden.
 
Kijk voor meer info over Frontline Handbikes op: www.frontline-handbikes.nl en over Invacare op www.invacare.nl.

20-12-2019
Wil je regelmatig interessant handbike­nieuws ontvangen?
Laat dan hier je gegevens achter en ontvang regelmatig de Handbiken.nl Nieuwsbrief!
Overig nieuws