Wegens succes herhaald

Ronde van Geldrop

Afgelopen jaar stond tijdens de Ronde van Geldrop voor het eerst een wedstrijd voor handbikers op het programma. We wisten van te voren niet dat hier zoveel deelnemers op af zouden komen, waaronder wereldkampioen Tim de Vries en de Nederlands kampioenen Mitch Valize, Laura de Vaan en nog meer toppers uit binnen- en buitenland. Het weer was niet best, maar de rijders waren zeer te spreken over het stratenparcours dat was uitgezet op Zesgehughten.
  

Aangepast programma

De Ronde van Geldrop vind dit jaar plaats op zondag 26 April, de dag voor Koningsdag. Ook aankomend jaar staat de handbikewedstrijd weer op het programma. Op verzoek van de rijders is het programma aangepast en zal de handbikewedstrijd worden verreden na de wedstrijd van de elite. Heb je interesse om mee te rijden, meld je dan aan via de site van de KNWU.

De handbikers rijden het groene rondje.
 

Meedoen?

Kom je uit de omgeving van Eindhoven en heb jij interesse of ken je iemand die in clubverband wil handbiken, trainen, ritten rijden of wellicht aan wedstrijden wil deelnemen? Neem dan gerust contact op via het onderstaande nummer of e-mailadres. Kom eens langs om te kijken en aan te sluiten bij een training. Hopelijk tot 26 april!

René Verleg
06-39233938
rph.verleg@gmail.com
16-02-2020
Overig nieuws

Wegkampioenen 2020 bekend

Mooie strijd op Nedereindse Berg in Utrecht in woord en beeld

'Eindelijk weer een wedstrijd'

Tijdritkampioenen 2020 bekend

4 wedstrijden, waarvan 2 kampioenschappen

Aangepaste wedstrijdkalender 2020 para-cycling

Sietske onderzoekt gezondheidsproblemen bij sporters met fysieke beperking

Doe jij mee? Kijk op de link!

Voor licentiehouders en basisleden

Inschrijving NK Para-cycling Weg geopend!

Chiel Albers popelt om weer te racen

Het onzichtbare rood-wit-blauw van de H4-kampioen