De teller van René Verleg staat op 112,5 km en € 1327,-

Geldinzameling met de handbike

Zaterdag 9 mei heb ik in samenwerking met TML Dommelstreek 112,5 kilometer met een gemiddelde van 21,8 kilometer per uur gereden voor de Geldropse zorgverleners van verzorgingstehuizen De Akert en Berkenheuvel. Ik heb deze tocht afgelegd op m’n handbike.


Ik ben op het idee gekomen omdat ik het hele jaar heb getraind voor de Ronde van Geldrop en de HomeRide, beide evenementen zijn door de Coronacrisis niet doorgegaan.

Ik ben dit gaan doen omdat ik vind dat de zorgverleners van de verzorgingshuizen niet alleen met de Coranacrisis te maken hebben, maar omdat daar ook mensen overlijden aan de eenzaamheid, omdat ze geen bezoek van familie en dergelijke krijgen.

Van het opgehaalde geld ga ik lunchbonnen bestellen zodat de horecabedrijven op het horecaplein in Geldrop hier ook nog een graantje van meepikken. Ook zij hebben het erg zwaar op dit moment.

Maar ook hoop ik dat ik met deze actie het handbiken in onze regio op de kaart heb gezet en dat er meer handbikers richting onze vereniging TML Dommelstreek komen en zich willen aansluiten bij deze fantastische club.

 

Tot nu toe staat de teller op 1327,68 euro, maar het bedrag an nog oplopen omdat de actie tot en met 16 mei doorloopt op:

https://www.whydonate.nl/fundraising/handbike-tocht-voor-de-geldropse-zorgverleners/nl/

 

René Verleg
11-05-2020
Overig nieuws

Vanuit je huis de weg op met Strava

Alternatieve HandbikeBattle op 17 april

In je uppie of met je cluppie

Zwiften met de handbike – bijna net echt

Fonds Gehandicaptensport helpt jouw club

Nieuwe handbikes kopen met crowdfunding

Proefschrift

Diepgaand onderzoek naar de HandbikeBattle door Ingrid Kouwijzer

Hoe doen deelnemers het?

Trainen voor de HandbikeBattle

‘Iedereen heeft extra tijd gekregen om te trainen’

Talentcoach Albert Smit over het corona-jaar en over 2021