De teller van René Verleg staat op 112,5 km en € 1327,-

Geldinzameling met de handbike

Zaterdag 9 mei heb ik in samenwerking met TML Dommelstreek 112,5 kilometer met een gemiddelde van 21,8 kilometer per uur gereden voor de Geldropse zorgverleners van verzorgingstehuizen De Akert en Berkenheuvel. Ik heb deze tocht afgelegd op m’n handbike.


Ik ben op het idee gekomen omdat ik het hele jaar heb getraind voor de Ronde van Geldrop en de HomeRide, beide evenementen zijn door de Coronacrisis niet doorgegaan.

Ik ben dit gaan doen omdat ik vind dat de zorgverleners van de verzorgingshuizen niet alleen met de Coranacrisis te maken hebben, maar omdat daar ook mensen overlijden aan de eenzaamheid, omdat ze geen bezoek van familie en dergelijke krijgen.

Van het opgehaalde geld ga ik lunchbonnen bestellen zodat de horecabedrijven op het horecaplein in Geldrop hier ook nog een graantje van meepikken. Ook zij hebben het erg zwaar op dit moment.

Maar ook hoop ik dat ik met deze actie het handbiken in onze regio op de kaart heb gezet en dat er meer handbikers richting onze vereniging TML Dommelstreek komen en zich willen aansluiten bij deze fantastische club.

 

Tot nu toe staat de teller op 1327,68 euro, maar het bedrag an nog oplopen omdat de actie tot en met 16 mei doorloopt op:

https://www.whydonate.nl/fundraising/handbike-tocht-voor-de-geldropse-zorgverleners/nl/

 

René Verleg
11-05-2020
Overig nieuws

Wel alternatieve evenementen in Nederland

Ook geen HandbikeBattle in 2021

Onderzoek naar handbikeclassificatie

Tijdritprestatie van handbikers in verschillende klasses

Met wetenschappelijke onderbouwing

Alle voordelen van handbiken

Laura de Vaan bij haar afscheid als topsporter:

’Ik ben vooral trots, maar ik had graag op een ander moment afscheid genomen.’
NHC Rotterdam in beeld
NK Para-cycling in bewegend beeld