Fonds Gehandicaptensport helpt jouw club

Nieuwe handbikes kopen met crowdfunding

Nieuwe handbikes kopen met crowdfunding

Hoe financier je als club nieuwe handbikes voor je leden? Dat kan tegenwoordig met behulp van crowdfunding.


Het Fonds Gehandicaptensport heeft hiervoor een nieuw platform voor clubs ontwikkeld om met behulp van crowdfunding geld op te halen voor bijvoorbeeld nieuwe handbikes of om het clubhuis toegankelijk te maken: Uniek Sporten Crowdfunding.


Op dit platform kun je jouw eigen crowdfundingcampagne starten.Ieder project op Uniek Sporten Crowdfunding dat voldoet aan de richtlijnen wordt gesteund door Fonds Gehandicaptensport. Je krijgt 20% van het bedrag dat je nodig hebt (met een maximum van € 5.000,-) van ons als Fonds. Daarnaast is er nog steun van matchfunders. Dit zijn bedrijven en organisaties die verschillende projecten van Uniek Sporten Crowdfunding steunen. Wordt jouw project opgepakt, dan legt de matchfunder nog eens een percentage van je streefbedrag in.


Meer mogelijk maken

Door deze wijziging bij het besteden van geld sluit Fonds Gehandicaptensport beter aan bij de actualiteit en denken wij gezamenlijk met jou als aanvrager meer mogelijk te kunnen maken. Altijd met als doel om in 2030 sporten en bewegen in de buurt vanzelfsprekend te laten zijn.

Heb je hulp nodig bij het opstarten van jouw eerste crowdfundingcampagne? Bekijk dan onderstaande video 'Hoe werkt Uniek Sporten Crowdfunding'. Of lees het verhaal van AV Olympus die een crowdfundproject heeft opgezet voor racerunners.


Als je nog vragen hebt, kun je ons bereiken via onderstaande gegevens. We denken graag met je mee!

Evelien Versteeg, tel: 06 – 22873151. E-mail: evelien@fondsgehandicaptensport.nl.


25-01-2021
Wil je regelmatig interessant handbike­nieuws ontvangen?
Laat dan hier je gegevens achter en ontvang regelmatig de Handbiken.nl Nieuwsbrief!
Overig nieuws