Vanuit je huis de weg op met Strava

Alternatieve HandbikeBattle op 17 april

Alternatieve HandbikeBattle op 17 april

Normaal gesproken organiseert onze hoofdsponsor MoveForward in april een trainingsdag. Helaas zit dat er ook dit jaar niet in vanwege de pandemie en de maatregelen. We organiseren zaterdag 17 april wél de Alternatieve HandbikeBattle!


Hoe doen we het?
De Corona-maatregelen maken dat handbiken in groepen nog steeds niet is toegestaan. In koppels mag het wél. Daarom doen we het net als in 2020. Je vertrekt gewoon vanuit huis en maakt een mooie ronde van 2 uur. Je rijdt dus niet alleen, maar op vele locaties in het land fietsen mensen met je mee. Samen werken we aan het hetzelfde doel: fit en gezond blijven en trainen voor de Battle van 2022 in Oostenrijk!

Natuurlijk zijn ook deelnemers met een aankoppel-handbike of een driewielfiets van harte welkom om aan te sluiten! Na afloop krijg je een certificaat toegestuurd en hopelijk kom je onderweg andere deelnemers tegen.


Strava
We hebben op Strava een groep aangemaakt, zodat je daar je route kunt delen en kunt zien wie waar gefietst heeft: Alternatieve HandbikeBattle 2021. Meld je alvast aan.


Starttijd
We starten om 14.00 uur gezamenlijk via Facebook! Natuurlijk is het leuk als je onderweg beelden deelt via sociale media!


Inschrijving
Wil je meedoen? Schrijf je dan in het via het inschrijfformulier.

04-03-2021
Wil je regelmatig interessant handbike­nieuws ontvangen?
Laat dan hier je gegevens achter en ontvang regelmatig de Handbiken.nl Nieuwsbrief!
Overig nieuws