Een klassieker voor álle handbikers

Criterium plus Twentse Rolstoel4Daagse in Delden

Criterium plus Twentse Rolstoel4Daagse in Delden

Op 25 juli start de Twenste Rolstoel4Daagse met een criterium dwars door Delden. De volgende dag begint de Rolstoel4Daagse, waaraan je ook één dagje kunt meedoen. Met elk type handbike.


Over precies twee weken start in Delden de 32e editie van de Twentse Rolstoel4Daagse met het Criterium op maandagavond 25 juli 2022. Na twee jaar afwezigheid door Corona hebben wij er heel veel zin in. Voor de wedstrijd van de aankoppelhandbikes hebben zich nog geen deelnemers aangemeld. Wij zouden het heel jammer vinden als we dit jaar geen wedstrijd voor de aankoppelhandbikes kunnen organiseren. 


Heb je je nog niet opgegeven? Geef je dan nog snel op voor deze wedstrijd zodat Delden en omgeving jou kan aanmoedigen op maandag 25 juli om 19.15 uur. Meervoudig Paralympisch Kampioen Jetze Plat zal het startschot geven bij deze wedstrijd.


Vanzelfsprekend kunnen de wedstrijdrijders zich ook nog steeds aanmelden voor de officiële NHC-wedstrijd van de KNWU. Deze wedstrijd start om 20.30 uur. De burgemeester van Hof van Twente zal het startschot geven. Opgeven kan hier.


4Daagse of korter

Van dinsdag 26 t/m vrijdag 29 juli 2022 vindt alweer voor de 32e keer de Twentse Rolstoel4Daagse plaats. Je kan je nog aanmelden via onderstaande link. We krijgen geregeld vragen van mensen of ze ook 1 dagje mee kunnen doen. Natuurlijk kan dat, al mis je dan wel het felbegeerde kruisje en de gezelligheid van de andere dagen. Wil je één dagje meedoen? Stuur dan een mailtje aan pr@twentserolstoelvierdaagse.nl met daarin je naam, e-mail en telefoonnummer en de dag(en) dat je mee wilt rijden. Je kan je dan op de opgegeven dag melden bij de infotafel. Deelname is € 5,00 per dag welke je ter plekke kan betalen.

12-07-2022
Wil je regelmatig interessant handbike­nieuws ontvangen?
Laat dan hier je gegevens achter en ontvang regelmatig de Handbiken.nl Nieuwsbrief!
Overig nieuws