Hyggelig en heuvelig toeren in Noord-Jutland

Doe mee aan de Handbike Hygge 2023

Doe mee aan de Handbike Hygge 2023

Zin in een sportieve fietsvakantie met leuke excursies? Vanaf 14 januari kun je je opgeven voor de fameuze Handbike Hygge. De derde editie alweer. Wegens succes geprolongeerd.

Organisator Laura Adema geniet zelf net zoveel van deze fietsvakantie als haar blije gasten. 'Ik kijk daarom nu al uit naar de eerste en tweede week van september!', zegt ze vanuit haar huis in Noord-Denemarken. 'Met ons Hygge-Team willen we iedereen weer een prachtige vakantie bezorgen en in de watten leggen.'

Bike checkup


Het Deense avontuur begint al in augustus met een gratis technische check-up van de handbikes bij RD Mobility in Rijswijk. In Denemarken zijn van 3 - 9 september de rijders welkom die circa 50 kilometer per dag willen rijden. En tussen 10 en 16 september de liefhebbers van 70 km of meer. Op de woensdagen mag je mee op excursie naar Wolturnus, een fatbike testen of zelf iets leuks bedenken.


Serieuze uitdaging

'Vorig jaar was iedere deelnemer aangenaam verrast door het mooie heuvelachtige landschap. De diverse routes bleken een serieuze uitdaging! Dat gaf - na afloop - veel voldoening. Zelfs als het weer een dagje wat minder was’, aldus Laura.
Wie zin heeft in deze derde editie van de Handbike Hygge doet er goed aan om zich snel op te geven De inschrijving verloopt op volgorde van binnenkomst. Bekijk alle leuke en nuttige informatie op www.handbikehygge.nl.


13-12-2022
Wil je regelmatig interessant handbike­nieuws ontvangen?
Laat dan hier je gegevens achter en ontvang regelmatig de Handbiken.nl Nieuwsbrief!
Overig nieuws